Εταιρικό Προφίλ:

Το NAZOREOS TRAVEL διαθέτει εμπειρία πολλών χρόνων γι’αυτό και μπορεί να προσφέρει στους ταξιδιώτες ένα όμορφο και πετυχημένο ταξίδι. Ειδικότητα μας είναι η οργάνωση προσκυνηματικών εκδρομών σε όλα τα μέρη όπου υπάρχουν Ορθόδοξα προσκυνήματα, συνδυάζοντας πάντοτε και επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και αξιοθέατα σύμφωνα πάντοτε με τις επιθυμίες του ταξιδιώτη. Στις εκδρομές που οργανώνται από το γραφείο μας προσπαθούμε να έχουμε ως συνοδό έμπειρο συνοδό του γραφείου μας για να μπορούμε να παρέχουμε στον ταξιδιώτη περισσότερη φροντίδα και ποιότητα.Το έμπειρο προσωπικό μας είναι σε θέση να συμβουλεύσει τον ταξιδιώτη για να επιλέξει τον σωστό προορισμό. Επίσης, το γραφείο μας συνεργάζεται με άλλα γραφεία για ταξίδια σ’ όλο τον κόσμο.

Το NAZOREOS TRAVEL είναι:

--> Εγκεκριμένο και αναγνωρισμένο γραφείο απο τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού για την οργάνωση ταξιδίων.

--> Μέλος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου με δικαίωμα οργάνωσης εκδρομών (Tour Operator)

--> Αδειούχο γραφείο ταξιδίων απο το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού με ασφαλιστική κάλυψη με τις πρόνοιες του Περί Οργανωμένων Ταξιδίων, Διακοπών και Περιηγήσεων Νόμου.

Το NAZOREOS TRAVEL είναι εμπορική επωνυμία της εταιρείας E.FELLOUKA TRAVEL & TOURS LTD. Το NAZOREOS TRAVEL έχει σαν στόχο και όραμα να προσφέρει στον κάθε ταξιδιώτη την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και φροντίδα. Σλόγκαν μας : ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣTΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ. Η Κυπριακή αγορά έχει αγαπήσει και εκτιμήσει το γραφείο μας και το εμπιστεύεται διότι έχει αναγνωρίσει τις προσπάθειες μας να προσφέρουμε άψογες υπηρεσίες αλλά και την προσωπική μας φροντίδα για τον κάθε ταξιδιώτη ξεχωριστά, σεβόμενοι πάντοτε τις ανάγκες του πελάτη μας.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ταξιδέψουμε όπου εσείς θέλετε και ονειρεύεστε.