nazoreos logo Πίσω στα Προσκηνηματα

4ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

ΧΑΛΚΙΔΑ-ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ-ΑΘΗΝΑ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ-ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΣ-ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ-ΑΓΙΑΣΟΣ- ΣΚΟΠΕΛΟΣ (ΚΑΤΑΚΟΜΒΗ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ)-ΠΛΩΜΑΡΙ-ΚΑΓΙΑΝΙ (ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ)

Κατεβάζω το Πρόγραμμα
 
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΘΗΝΑ 05/06/2024 GQ 607 07:00-08:45
ΑΘΗΝΑ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ 06/06/2024 GQ 302 16:30-17:30
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΑΘΗΝΑ 08/06/2024 GQ 303 15:30-16:20
ΑΘΗΝΑ-ΛΑΡΝΑΚΑ 08/06/2024 GQ 602 19:10-21:00
agia theodora
agia theodora
1η ΜΕΡΑ : ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΧΑΛΚΙΔΑ-ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Συγκέντρωση στο Αεροδρόμιο Λάρνακας. Τακτοποίηση των αποσκευών και αναχώρηση για το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Άφιξη. Αναχώρηση με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο για Εύβοια. Στάση στη Χαλκίδα για να θαυμάσουμε το φαινόμενο της παλίρροιας. Χρόνος για καφέ. Ακολούθως αναχώρηση για Νέο Προκόπι, για προσκύνημα στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη του Ρώσου, όπου βρίσκεται και το ιερό σκήνωμα του Αγίου. Γεύμα (προαιρετικό). Στη συνέχεια αναχώρηση για Αθήνα. Άφιξη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ-ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Πρόγευμα. Ελεύθερος χρόνος για να τον χρησιμοποιήσετε όπως επιθυμείτε. Αναχώρηση για επίσκεψη και προσκύνημα στην Ιερά Μονή του Οσίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη. Εδώ υπάρχει ο τάφος, το άφθαρτο λείψανο και το δέντρο όπου μαρτύρησε ο Άγιος. Συνεχίζουμε για το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου θα πάρουμε την πτήση για Μυτιλήνη. Άφιξη στη Μυτιλήνη. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση

 
3η ΜΕΡΑ : ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ-ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ-ΑΓΙΑΣΟΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Πρόγευμα. Αναχώρηση για επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, που βρίσκεται στα βορειοανατολικά του νησιού κοντά στον οικισμό Θέρμης, για να προσκυνήσουμε και να πάρουμε αγίασμα. Συνεχίζουμε για την Ιερά Μονή Ταξιάρχη Μιχαήλ στο Μανταμάδο. Είναι ένα από τα σπουδαιότερα προσκυνήματα όχι μόνο της Λέσβου αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. Εδώ θα προσκυνήσουμε την θαυματουργή ανάγλυφη εικόνα του Αρχάγγελου Μιχαήλ, που είναι φτιαγμένη από χώμα και αίμα. Ο Ταξιάρχης είναι ο πολιούχος άγιος του νησιού. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και να απολαύσουμε τους παραδοσιακούς λοκμάδες Μανταμάδου. Επίσκεψη σε πρατήριο πώλησης τυριών, για να γευθείτε και να αγοράσετε το φημισμένο λαδοτύρι Μυτιλήνης. Αναχώρηση για τον διατηρητέο οικισμό Αγιάσου, που βρίσκεται σε μια όμορφη τοποθεσία, ανάμεσα σε καστανιές, καρυδιές, πλατάνια, για να προσκυνήσουμε στο Ναό της Κοιμήσεως της Παναγίας. Εδώ φυλάσσεται η περίφημη εικόνα της Παναγίας που έχει αγιογραφήσει ο Ευαγγελιστής Λουκάς. Ελεύθερος χρόνος. Γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στη Μυτιλήνη όπου θα έχουμε περιήγηση της πόλης. Προσκύνημα στον Ιερό Ναό Αγίου Θεράποντα και ακολούθως στον Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου (Βυζάντιου), ο οποίος είναι πολιούχος άγιος της Μυτιλήνης. Εδώ φυλάσσεται κα το άφθαρτο λείψανο του αγίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

 
4η ΜΕΡΑ : ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΣΚΟΠΕΛΟΣ (ΚΑΤΑΚΟΜΒΗ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ)-ΠΛΩΜΑΡΙ-ΚΑΓΙΑΝΙ- (ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ)-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ-ΛΑΡΝΑΚΑ

Πρόγευμα. Αναχώρηση για να γνωρίσουμε και να προσκυνήσουμε τις κατακόμβες της Αγίας Μαγδαληνής στο Σκόπελο (ένα από τα πέντε χωριά της Γέρας). Στη συνέχεια, ακολουθώντας μια καταπληκτική διαδρομή, θα πάμε στο ξακουστό Πλωμάρι, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό (προαιρετικό) στα ταβερνάκια και βόλτα για να γνωρίσουμε την πόλη και να προμηθευτούμε το γνωστό ούζο Πλωμαρίου. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον «Βράχο» ή «Καγιά» στα τούρκικα, εξ ου και Καγιάνι, το χωριό που είναι χτισμένο στις παρυφές ενός κατάφυτου από ελιές λόφου σε υψόμετρο 175 μέτρων. Σήμερα είναι ένας σύγχρονος οικισμός οι «Ταξιάρχες». Εκεί δεσπόζει ο ιερός Ναός των Ταξιαρχών με θέα το Αιγαίο και την κίνηση του κεντρικού λιμανιού της Λέσβου. Αναχώρηση για το Αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μέσω Αθηνών.

 
Τιμή :
ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ € 685
 
ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ € 795
 
ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ € 665
 
Η τιμή περιλαμβάνει :
->Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Αθήνα – Μυτιλήνη – Αθήνα - Λάρνακα (περιλαμβάνει αποσκευή 20 κιλά και χειραποσκευή 8 κιλά (διαστάσεων 55Χ40Χ20 εκ.). -> Φόρους αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων. -> 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 3* στην Αθήνα πρωινό. -> 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στην Μυτιλήνη με πρωινό. -> Εκδρομές-ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο. -> Ασφάλεια ταξιδιού: περιλαμβάνει ακύρωση ταξιδιού και COVID 19 - υπάρχουν όροι (κάτω των 69 ετών). Άνω των 70 ετών καλύπτει μόνο ατύχημα -> Έμπειρο αρχηγό-συνοδό του Γραφείου μας. -> Φόρο διαμονής στα ξενοδοχεία. -> ΦΠΑ.
 
 
Η τιμή δεν περιλαμβάνει :
->Ποτά, φιλοδωρήματα και αχθοφορικά. -> Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό. -> Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και σπήλαια.
 
 
Γενικοί όροι: :
->Οποιαδήποτε αύξηση στους φόρους/καύσιμα μετά τις 11/03/2024 θα επιβαρύνει τους προσκυνητές. -> Η δήλωσή σας πρέπει να συνοδεύεται με €300 προκαταβολή και το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας (τα παιδιά χρειάζονται δικό τους διαβατήριο ή ταυτότητα), με ισχύ 6 τουλάχιστον μήνες από την ημέρα αναχώρησης, το αργότερο μέχρι τις 05/04/2024. Το υπόλοιπο 20 μέρες πριν την αναχώρηση. -> Αλλαγή στη σειρά επισκέψεων μπορεί να γίνει χωρίς παράλειψη προσκυνημάτων.
Όροι και πολιτική ακύρωσης:
-> Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση παρακράτηση ποσού €50 για λειτουργικά έξοδα.
-> Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 44 και 30 μέρες πριν την αναχώρηση παρακράτηση του 30% της αξίας του ταξιδιού.
-> Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 29 και 21 μέρες πριν την αναχώρηση παρακράτηση του 50% της αξίας του ταξιδιού.
-> Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες και μέχρι την αναχώρηση παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού.
-> Σε περίπτωση που ήδη εκδόθηκε το εισιτήριό σας και δεν αποδέχεται η αερογραμμή αλλαγή ονόματος ή επιστροφή χρημάτων τότε παρακράτηση του κόστους του εισιτηρίου.
-> Σε περίπτωση μη παρουσίασης (no show) παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδίου
 
-> ΤO NAZOREOS TRAVEL and TOURS ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ACTA ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΕΡΙ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.