nazoreos logo Πίσω στα Προσκηνηματα

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ-ΤΗΝΟ

ΑΘΗΝΑ-ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ-ΡΑΦΗΝΑ-ΑΝΔΡΟΣ-ΤΗΝΟΣ

Κατεβάζω το Πρόγραμμα
 
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΘΗΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 21/09/2024 & 29/09/2024 CY 310 10:20-12:45
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: ΑΘΗΝΑ-ΛΑΡΝΑΚΑ ΤΡΙΤΗ 24/09/2024 & 02/10/2024 CY 313 18:40-20:15
panagia tinou
andros island
1η Μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΘΗΝΑ-ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ-ΡΑΦΗΝΑ-ΤΗΝΟΣ

Συγκέντρωση στο Αεροδρόμιο Λάρνακας. Τακτοποίηση των αποσκευών και αναχώρηση για το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με πρωινή πτήση. Άφιξη. Αναχώρηση με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο για επίσκεψη και προσκύνημα στην Ιερά Μονή του Οσίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη. Εδώ υπάρχει ο τάφος, το άφθαρτο λείψανο και το δέντρο όπου εμαρτύρησε ο Άγιος. Στη συνέχεια αναχώρηση για το λιμάνι της Ραφήνας, όπου θα πάρουμε το φέριμποτ για το νησί της Μεγαλόχαρης, την Τήνο. Άφιξη στην Τήνο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΤΗΝΟΣ

Εκκλησιασμός στην Παναγία της Τήνου και προσκύνημα της θαυματουργής εικόνας της Μεγαλόχαρης. Πρόγευμα. Στη συνέχεια αναχώρηση για επίσκεψη και προσκύνημα στη Μονή Κεχροβουνίου, όπου βρίσκεται η κάρα της Οσίας Πελαγίας (Τηνίας). Επιστροφή στην Τήνο. Ελεύθερος χρόνος για περιδιάβαση στα στενά και γραφικά δρομάκια της Χώρας για ψώνια, αγορά αναμνηστικών ή για γεύμα (προαιρετικό) ή καφέ στα παραδοσιακά ταβερνάκια και καφετερίες. Διανυκτέρευση.

 
3η ημέρα: ΤΗΝΟΣ-ΑΝΔΡΟΣ-ΡΑΦΗΝΑ-ΑΘΗΝΑ

Πρόγευμα. Μεταφορά στο λιμάνι, όπου θα πάρουμε το φέριμποτ για Άνδρο. Άφιξη στην Άνδρο. Αναχώρηση για επίσκεψη στο Μοναστήρι της Αγίας Μαρίνας, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να προσκυνήσουμε τα λείψανα της αγίας και τη θαυματουργή της εικόνα. Στη συνέχεια επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου, όπου θα προσκυνήσουμε τη μυροβλύζουσα εικόνα της Παναγίας, την κάρα του Αγίου Νικολάου του εν Βουναίνοις και άλλα λείψανα. Επιστροφή στο λιμάνι του Γαυρίου. Ελεύθερος χρόνος. Γεύμα (προαιρετικό). Στη συνέχεια αναχώρηση για το λιμάνι της Ραφήνας και από εκεί με λεωφορείο στην Αθήνα. Άφιξη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

 
4η μέρα: ΑΘΗΝΑ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΛΑΡΝΑΚΑ

Πρόγευμα. Μέρα ελεύθερη. Μπορείτε να πάρετε το τρενάκι για μια βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας ή να επισκεφθείτε το Μουσείο της Ακρόπολης ή το Μοναστηράκι ή τα καταστήματα για ψώνια. Το απόγευμα μεταφορά στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για την πτήση της επιστροφής.

 
Τιμή :
Σε Δίκλινο € 570
 
Σε Μονόκλινο € 670
 
Παιδί (2-11 χρόνων με 2 μεγάλους) € 490
 
 
Η τιμή περιλαμβάνει :
->Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα (περιλαμβάνει αποσκευή 20 κιλά, χειραποσκευή 8 κιλά και τσάντα ώμου). -> Φόρους αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων. Οποιαδήποτε αύξηση στους φόρους/καύσιμα μετά τις 18/01/2024 θα επιβαρύνει τους προσκυνητές. -> 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο Β΄ κατηγορίας στην Τήνο με πρωινό. -> 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 3* στην Αθήνα με πρωινό. ->Εκδρομές-ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο. -> Εισιτήρια καραβιού για Άνδρο-Τήνο. -> ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ) και COVID19-ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΟΙ (κάτω των 70 ετών). Άνω των 70 ετών καλύπτει μόνο ατύχημα. -> Έμπειρο αρχηγό-συνοδό του Γραφείου μας. -> Φόρο διαμονής στα ξενοδοχεία. -> ΦΠΑ
 
 
Η τιμή δεν περιλαμβάνει :
->Ποτά και αχθοφορικά. -> Φιλοδωρήματα. -> Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό. -> Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και σπήλαια.
 
 
Γενικοί όροι:
->Η δήλωσή σας πρέπει να συνοδεύεται με €200 προκαταβολή και το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας (τα παιδιά χρειάζονται δικό τους διαβατήριο ή ταυτότητα), με ισχύ 6 τουλάχιστον μήνες από την ημέρα αναχώρησης, το αργότερο μέχρι 21/07/2024. Το υπόλοιπο 20 μέρες πριν την αναχώρηση. -> Αλλαγή στη σειρά επισκέψεων μπορεί να γίνει χωρίς παράλειψη προσκυνημάτων.
 
Όροι και προϋποθέσεις (με την κράτηση αποδέχεστε τα πιο κάτω):
->Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση παρακράτηση ποσού €50 για λειτουργικά έξοδα. -> Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 44 και 30 μέρες πριν την αναχώρηση παρακράτηση του 30% της αξίας του ταξιδιού. -> Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 29 και 21 μέρες πριν την αναχώρηση παρακράτηση του 50% της αξίας του ταξιδιού. -> Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες και μέχρι την αναχώρηση παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού. -> Σε περίπτωση που ήδη εκδόθηκε το εισιτήριό σας και δεν αποδέχεται η αερογραμμή αλλαγή ονόματος ή επιστροφή χρημάτων τότε παρακράτηση του κόστους του εισιτηρίου. -> Σε περίπτωση μη παρουσίασης (no show) παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδίου.
 
-> ΤO NAZOREOS TRAVEL and TOURS ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ACTA ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΕΡΙ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.