nazoreos logo Πίσω στα Προσκηνηματα

5ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ-ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ-ΡΑΦΗΝΑ-ΤΗΝΟΣ- ΑΝΔΡΟΣ- ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΙΓΙΝΑ (ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ)

Κατεβάζω το Πρόγραμμα
 
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΘΗΝΑ 28/09/2024 και 26/10/2024 CY 310 10:20-12:05
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: ΑΘΗΝΑ-ΛΑΡΝΑΚΑ 02/10/2024 και 30/10/2024 CY 313 18:40-20:15
panagia tinou
agios nektarios
1η Μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΑΘΗΝΑ-ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ-ΡΑΦΗΝΑ-ΤΗΝΟΣ

Συγκέντρωση στο Αεροδρόμιο Λάρνακας. Τακτοποίηση των αποσκευών και αναχώρηση για το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Άφιξη. Αναχώρηση με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο για Αθήνα. Άφιξη. Ελεύθερος χρόνος να τον αξιοποιήσετε όπως θέλετε. Αναχώρηση για επίσκεψη και προσκύνημα στην Ιερά Μονή Αγίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη. Εδώ υπάρχει το άφθαρτο λείψανο του αγίου, ο τάφος και το δένδρο, όπου μαρτύρησε. Συνεχίζουμε για Ραφήνα όπου θα πάρουμε το καράβη για Τήνο. Άφιξη στην Τήνο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΤΗΝΟΣ

Εκκλησιασμός στην Παναγία της Τήνου και προσκύνημα της θαυματουργής εικόνας της Μεγαλόχαρης. Πρόγευμα. Στη συνέχεια αναχώρηση για επίσκεψη και προσκύνημα στη Μονή Κεχροβουνίου, όπου βρίσκεται η κάρα της Οσίας Πελαγίας (Τηνίας). Επιστροφή στην Τήνο. Ελεύθερος χρόνος για περιδιάβαση στα στενά και γραφικά δρομάκια της Χώρας για ψώνια, αγορά αναμνηστικών ή για γεύμα (προαιρετικό). Το βράδυ μπορείτε να κάνετε τη βόλτα σας στον παραλιακό δρόμο με τα παραδοσιακά ταβερνάκια και καφετερίες για να γευτείτε τους περίφημους λοκμάδες της Τήνου. Διανυκτέρευση.

 
3η ημέρα: ΤΗΝΟΣ-ΑΝΔΡΟΣ-ΡΑΦΗΝΑ

Πρόγευμα. Αναχώρηση για το λιμάνι όπου θα πάρουμε το καράβι για Άνδρο. Άφιξη. Αναχώρηση για επίσκεψη στο Μοναστήρι της Αγίας Μαρίνας, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να προσκυνήσουμε τα λείψανα της αγίας και τη θαυματουργή της εικόνα. Στη συνέχεια επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου, όπου θα προσκυνήσουμε τη μυροβλύζουσα εικόνα της Παναγίας, την κάρα του Αγίου Νικολάου του εν Βουναίνοις και άλλα λείψανα. Επιστροφή στο λιμάνι του Γαυρίου. Ελεύθερος χρόνος. Γεύμα (προαιρετικό). Στη συνέχεια αναχώρηση για το λιμάνι της Ραφήνας. Άφιξη. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση. Διανυκτέρευση.

 
4η μέρα: ΡΑΦΗΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΙΓΙΝΑ-AΘΗΝΑ

Πρόγευμα. Αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο καράβι και αναχώρηση για εκδρομή στην Αίγινα. Άφιξη. Αναχώρηση για επίσκεψη και προσκύνημα στο Μοναστήρι της Αγίας Τριάδος (Αγίου Νεκταρίου). Εδώ θα προσκυνήσουμε τον τάφο και τα λείψανα του Αγίου. Επίσης θα δούμε το κελί με τα προσωπικά του αντικείμενα. Επιστροφή στο λιμάνι όπου θα δώσουμε χρόνο για γεύμα (προαιρετικό) και για να αγοράσετε τα φημισμένα φιστίκια Αιγίνης και τα παραδοσιακά γλυκά. Αναχώρηση για το λιμάνι όπου θα πάρουμε το καράβι για Πειραιά και από εκεί με λεωφορείο για Αθήνα. Άφιξη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

 
5η μέρα: ΑΘΗΝΑ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ-ΛΑΡΝΑΚΑ

Πρόγευμα. Ελεύθερος χρόνος να τον αξιοποιήσετε όπως θέλετε. Μεταφορά στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για την πτήση της επιστροφής.

 
Τιμή :
Σε Δίκλινο € 695
 
Σε Μονόκλινο € 810
 
Παιδί (2-11 χρονών που μοιράζεται το δωμάτιο με 2 μεγάλους) € 625
 
 
Η τιμή περιλαμβάνει :
->Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. (Αποσκευή και χειραποσκευή) ->Φόρους αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων. -> 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4* στην Αθήνα με πρωινό. -> 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο Β΄ κατηγορίας στην Τήνο με πρωινό -> 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4* κατηγορίας στη Ραφήνα με πρωινό. -> Εκδρομές-ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο. -> Εισιτήρια καραβιού για Άνδρο-Τήνο και Αίγινα. ->ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ) και COVID 19-ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΟΙ (ΚΑΤΩ ΤΩΝ 69 ΕΤΩΝ). ΑΝΩ ΤΩΝ 70 ΕΤΩΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΟΝΟ ΑΤΥΧΗΜΑ. -> Έμπειρο αρχηγό του Γραφείου μας. -> Φόρο διαμονής στα ξενοδοχεία. -> ΦΠΑ
 
 
Η τιμή δεν περιλαμβάνει :
->Ποτά και αχθοφορικά. -> Φιλοδωρήματα. -> Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό. -> Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και σπήλαια.
 
 
Γενικοί όροι:
->Οποιαδήποτε αύξηση στους φόρους/καύσιμα μετά τις 26/02/2024 θα επιβαρύνει τους προσκυνητές. -> Η δήλωσή σας πρέπει να συνοδεύεται με €300 προκαταβολή και το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας (τα παιδιά χρειάζονται δικό τους διαβατήριο ή ταυτότητα), με ισχύ 6 τουλάχιστον μήνες από την ημέρα αναχώρησης , τουλάχιστον μέχρι τις 28/07/2024. Το υπόλοιπο 20 μέρες πριν την αναχώρηση. -> Αλλαγή στη σειρά επισκέψεων μπορεί να γίνει χωρίς παράλειψη προσκυνημάτων.
 
Όροι και προϋποθέσεις (με την κράτηση αποδέχεστε τα πιο κάτω):
->Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση παρακράτηση ποσού €50 για λειτουργικά έξοδα. -> Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 44 και 30 μέρες πριν την αναχώρηση παρακράτηση του 30% της αξίας του ταξιδιού. -> Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ 29 και 21 μέρες πριν την αναχώρηση παρακράτηση του 50% της αξίας του ταξιδιού. -> Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες και μέχρι την αναχώρηση παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδιού. -> Σε περίπτωση που ήδη εκδόθηκε το εισιτήριό σας και δεν αποδέχεται η αερογραμμή αλλαγή ονόματος ή επιστροφή χρημάτων τότε παρακράτηση του κόστους του εισιτηρίου. -> Σε περίπτωση μη παρουσίασης (no show) παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας του ταξιδίου.
 
-> ΤO NAZOREOS TRAVEL and TOURS ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ACTA ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΕΡΙ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.